School Menu Instagram

Welkom bij

CoLife Coaching School!

Hier vind je alles wat je nodig hebt:

CoLife Coaching School biedt NLP, Time Line Therapy® en Hypnotherapeut opleidingen aan die geaccrediteerd worden door The American Board of Hypnotherapy (ABH). ABH is een wereldwijde organisatie voor Hypnose en Hypnotherapie. En door The American Board of Neuro Linguistic Programming (ABNLP).

Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoge standaard van onze Opleidingen. Na succescol afronden van de opleiding(en) ontvang jij een nationaal en internationaal erkend certificaat. 

Opleidingen (incl. certificaat)

3-Internationaal-Erkende-Certificaten-768x768-1.png

Afspraak inplannen!

Al onze training en opleidingen…

Makkelijk leren

De opleidingen zijn logisch opgebouwd, waardoor je gemakkelijk leert en meteen ervaring opdoet tijdens de training. Dit zorgt ervoor dat je direct met succes de theorie kunt toepassen na de training.

Doelen behalen!

Voor coaches, welzijnsprofessionals en therapeuten is dit een eye-opener, en je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt geleerd – je zult merken dat je coaching gemakkelijker en soepeler verloopt.

Blijvende support

Je kunt lid worden van de besloten Facebook-groep en profiteren van voortdurende ondersteuning en regelmatige groepscoaching. Zo blijf je jezelf succesvol ontwikkelen als coach!

Over de Trainers…

©2022 CoLife Coaching School |

0620782760 

| school@colifecoaching.nl