School | 4 Daagse Opleiding Hypnotherapeut

Heb je je ooit afgevraagd wat er nodig is om gecertificeerd te worden als Hypnotherapeut?

…Hypnose is wetenschappelijk bewezen effectief in het creëren van verandering in repetitief gedrag zoals o.a. roken en afvallen, snelle stressreductie, motivatie, prestatieverbetering en pijnbestrijding.

Deze versnelde 4 daagse opleiding in hypnose is perfect voor iedereen die hypnotherapie wil leren met de meeste praktijkervaring. Je zult leren van de besten in het werkveld. Onze ervaren docenten zijn masters in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen. Tijdens de training word je begeleidt door wereldwijd Internationaal Erkend Hypnotherapie Trainers Emmanuelle Schroeten & Kyle van den Kerkhof.

Bij CoLife Coaching School geloven we in leren door te doen. Tijdens de opleiding krijg je volop de gelegenheid om je vaardigheden in de praktijk te brengen. Je zult leren hoe je effectieve hypnotherapie-sessies kunt uitvoeren en krijgt waardevolle hands-on ervaring.

Klik hier en word een Hypnotherapeut met een internationaal geaccrediteerd certificaat!

“Neem deel aan onze 4-daagse opleiding tot Hypnotherapeut en ontdek de kracht van hypnose om levens te veranderen.”

🔍 Onze internationaal geaccrediteerde certificering is jouw sleutel tot een bloeiende carrière als Hypnotherapeut. Leer de kunst van hypnose en ontdek hoe je de onbewuste mind kunt beïnvloeden om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Met de vaardigheden die je tijdens deze interessante opleiding zult opdoen, kun je anderen helpen om angsten te overwinnen, gewoontes te doorbreken en diep gewortelde overtuigingen te transformeren.

⏰ Grijp deze kans en maak een verschil in de wereld! Meld je vandaag nog aan voor onze 4-daagse opleiding tot Hypnotherapeut en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de menselijke mind.

🎓 Als je je Hypnotherapeut Certificaat wilt ontvangen, hoef je alleen maar het handboek door te nemen, thuis een schriftelijke test in te vullen en deze binnen 2 maanden na afronding van je hypnose training (4 dagen) in te sturen.

Waarom kiezen voor CoLife Coaching School?

Praktijkgericht leren

Onze opleiding biedt een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden. Je zult direct aan de slag gaan en waardevolle ervaring opdoen.

Internationaal geaccrediteerd

Onze opleiding biedt een internationaal geaccrediteerd certificaat, dat wereldwijd erkend wordt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

1 jaar gratis support

Sluit je aan bij een levendige en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde studenten en professionals. CoLife Coaching School biedt 1 jaar gratis support na het behalen van je certificaat!

Ervaren docenten

Onze ervaren docenten zijn masters in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen. Je zult leren van de besten in het werkveld.

Carrière -mogelijkheden

Als Hypnotherapeut heb je een wereld aan mogelijkheden. Je kunt je eigen praktijk opzetten, werken in samenwerking met andere professionals of zelfs workshops en trainingen geven.

Flexibele planning

We bieden meerdere startdatums aan, zodat je de opleiding kunt volgen op het moment wanneer het jou het beste uitkomt.

CoLife Coaching School

Transformeer levens, word Hypnotherapeut!

Tijdens de training leer je effectieve Hypnose technieken voor:

Het Lesplan omvat...

Voornamelijk praktijk vanaf het begin, zo leer je makkelijk de theorie toepassen en ben je na de training klaar om je nieuwe ervaringen uit te voeren in de praktijk. Je leert door oefening.

We bespreken gesprekstechnieken om suggesties te bepalen voor het beste resultaat tijdens de Hypnose. 

Daarnaast leer je alles over suggestibiliteitstesten, hoe je deze moet uitvoeren en waarom ze zo belangrijk zijn. 
Tevens behandelen we verschillende manieren van inducties en verdiepingstechnieken.

Je ontvangt specifieke hypnose scripts die je kunt gebruiken na de training. Deze scripts zijn 0.a. voor afslanken, stoppen met roken, pijnbestrijding, rouwverwerking, manifesteren en prestatie verbeteren!

Je leert hoe je Hypnose Online kunt toepassen. Zo kun jij als Hypnotherapeut volledig onafhankelijk online werken.

Je wordt begeleid door ervaren Master Hypnotherapeut(en) en wereldwijd erkend gecertificeerde trainers. 

Klik hier en maak een verschil! We kijken ernaar uit om jouw reis naar succes te ondersteunen!

Praktisch...

Datum

Maandag 26 t/m donderdag 29 februari 2024 = nog voldoende plekken

Maandag 8 t/m donderdag 11 april 2024 = nog voldoende plekken

Maandag 24 t/m donderdag 27 juni 2024 = nog voldoende plekken

Locatie

Online

*Tijden (ongeveer) van 10:00 tot 17:00u. Er zijn pauzes inbegrepen.

Prijs

€799,- (ex btw)
Of je maakt gebruik van de vroegboek korting en dan is de prijs €499,- (ex btw)

*Betaling in termijnen is mogelijk.

Inschrijven?

Inschrijven via de mail: school@colifecoaching.nl

Of telefonisch via 0620782760

Ontmoet de Trainers

Manuela...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden in een persoon. Wanneer iemand ‘vastloopt’ ben ik ervan overtuigt dat de persoon op dat moment niet kan zien waar zijn/haar mogelijkheden liggen. Jij als coach kunt de cliënt leren en laten zien welke mogelijkheden de cliënt nog meer heeft. Zo vergroot je de kracht in de cliënt. Wat in mijn ogen het mooiste is wat je kunt doen voor iemand anders… Jij bent dan ontzettend waardevol als coach met een ongelofelijke impact!

Dit is wat ik je wil leren als trainer. Ik heb me gespecialiseerd in meerdere gebieden van het leven en de persoon. Van voedingscoach, fitnesstrainer, maatschappelijk werker tot Hypnotherapeut, Mindset Expert en Internationaal Erkend Trainer in NLP en Hypnose.

Kyle...

Goed dat je er bent! Mijn naam is Kyle, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy® en Hypnose. Het is mijn missie om iedereen die meer uit het leven wil halen, zowel persoonlijk als professioneel, de tools en inzichten te geven om zichzelf verder te ontwikkelen.

De beste manier die ik ken om je leven in positieve zin te veranderen – voor altijd – is door je de kennis en skills te leren waarmee je jezelf steeds opnieuw naar het volgende niveau kunt tillen!

Wil je graag meteen inschrijven?

Let op, wanneer je liever eerst een informatie gesprek wil scrol dan naar beneden. Wil je meteen inschrijven klik dan op de button! 

Internationaal erkend certificaat!

🌍 Internationaal geaccrediteerd: Ons certificaat wordt erkend en gewaardeerd over de hele wereld, waardoor je jouw vaardigheden kunt toepassen waar je maar wilt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Hypnotherapy (ABH). ABH is een wereldwijde organisatie voor Hypnose en Hypnotherapie.

Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoge standaard van onze Hypnotherapie Opleidingen. Na succescol afronden van de opleiding(en) ontvang jij een nationaal en internationaal erkend certificaat.

Boek hier je 1:1 advies gesprek in...

Wil je graag weten of deze opleiding bij je past en hoe jij als Hypnotherapeut aan de slag kunt gaan? Dit kan, geheel vrijblijvend. Selecteer hieronder een datum en tijd die je uitkomt en klik op bevestigen! 

Wil je graag meteen inschrijven dat kan ook door hier te klikken, je gegevens in te vullen en een betaaltermijn te kiezen. 

Only action leads to results! You can do this!

Andere opleidingen?