School | 4 Daagse Opleiding Hypnotherapeut

Heb je je ooit afgevraagd wat er nodig is om gecertificeerd te worden als Hypnotherapeut?

Meteen inschrijven!

…Hypnose is wetenschappelijk bewezen effectief in het creëren van verandering in repetitief gedrag zoals o.a. roken en afvallen, snelle stressreductie, motivatie, prestatieverbetering en pijnbestrijding.

Deze versnelde 4 daagse opleiding in hypnose is perfect voor iedereen die hypnotherapie wil leren met de meeste praktijkervaring. Je zult leren van de besten in het werkveld. Onze ervaren docenten zijn masters in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen. Tijdens de training word je begeleidt door wereldwijd Internationaal Erkend Hypnotherapie Trainers Emmanuelle Schroeten & Kyle van den Kerkhof.

Bij CoLife Coaching School geloven we in leren door te doen. Tijdens de opleiding krijg je volop de gelegenheid om je vaardigheden in de praktijk te brengen. Je zult leren hoe je effectieve hypnotherapie-sessies kunt uitvoeren en krijgt waardevolle hands-on ervaring.

Klik hier en word een Hypnotherapeut met een internationaal geaccrediteerd certificaat!

“Neem deel aan onze 4-daagse opleiding tot Hypnotherapeut en ontdek de kracht van hypnose om levens te veranderen.”

De volgende onderwerpen worden o.a. behandeld:

▫️ Bewuste en Onderbewuste mind
▫️ Hypnotische taalpatronen
▫️ Het NLP Communicatiemodel
▫️ Intonatie patronen
▫️ Signalen van Trance
▫️ Brainwaves
▫️ Opstellen van de juiste suggesties
▫️ Tasking (bijzondere strategie voor de hypnose)
▫️ Intake en het stellen van goede vragen
▫️ Trance Inducties 
▫️ Suggestibiliteitstesten
▫️ Genezing door metaforen
▫️Patronen van Indirecte suggestie
▫️Ericksoniaanse Hypnotherapie
▫️ Verdiepingstechnieken
▫️ Diverse Niveaus van Trance
▫️ Connectie tussen mind en lichaam weer herstellen
▫️ Model voor Zelf-Hypnose
▫️ Business Module, waarin je leert hoe je kunt starten met je eigen praktijk!

Waarom kiezen voor CoLife Coaching School?

Praktijkgericht leren

Onze opleiding biedt een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden. Je zult direct aan de slag gaan en waardevolle ervaring opdoen.

Internationaal geaccrediteerd

Onze opleiding biedt een internationaal geaccrediteerd certificaat, dat wereldwijd erkend wordt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

1 jaar gratis support

Sluit je aan bij een levendige en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde studenten en professionals. CoLife Coaching School biedt 1 jaar gratis support na het behalen van je certificaat!

Ervaren docenten

Onze ervaren docenten zijn masters in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen. Je zult leren van de besten in het werkveld.

Carrière -mogelijkheden

Als Hypnotherapeut heb je een wereld aan mogelijkheden. Je kunt je eigen praktijk opzetten, werken in samenwerking met andere professionals of zelfs workshops en trainingen geven.

Flexibele planning

We bieden meerdere startdatums aan, zodat je de opleiding kunt volgen op het moment wanneer het jou het beste uitkomt.

CoLife Coaching School

Transformeer levens, word Hypnotherapeut!

Tijdens de training leer je effectieve Hypnose technieken voor:

Het Lesplan omvat...

DAG 1:
Op de eerste dag gaan we in op wat Hypnose is en hoe dit is ontstaan. Je leert het verschil tussen de bewuste en onderbewuste mind. We leggen je uit hoe wij in ons brein informatie verwerken aan de hand van het NLP Communicatiemodel. 

We gaan aan de slag met je vaardigheden om zintuigelijk scherpzinnig te kunnen observeren. Zodat je goed kunt inspelen op de client wanneer deze in trance is.  Daarna gaan we oefenen, dit doe je samen in kleine groepjes van 2 tot max 4 studenten. Je wordt dan in een aparte ruimte geplaatst via zoom. Wij zijn samen met een aantal Coaching Assistenten die ons ondersteunen tijdens de opleiding. We rouleren door de ruimtes zodat we je kunnen helpen waar nodig. 

DAG 2:
Op dag 2 gaan we verder in op het opstellen van krachtige hypnotische suggesties en leer je alles over Tasking, een bijzondere strategie voor de hypnose. Ook behandelen we vandaag hoe je een Intake doet en je leert speciale NLP vraagstellingen om het diepere probleem te ontdekken. 

Deze dag gaan we ook diepere in op hypnotische taalpatronen en leer je een andere vorm van inductie. Op deze dag zul je merken dat je trancestem en de tranceresponse in je lichaam zich begint te ontwikkelen. 

We zullen je stap voor stap meenemen door het materiaal zodat zowel je onderbewuste en je bewuste mind makkelijk leert. 

DAG 3:
Op de derde dag van de opleiding leer je de Krasner methode. Dit is een hele fijne methode waarbij je op een makkelijke manier leert hoe je een hele sessie hypnotherapie vormgeeft. Ook gaan we in op de patronen van indirecte suggesties. 

Daarnaast leer je vandaag de diverse scripts die je kunt gebruiken voor rouwverwerking, ideaal gewicht, stressvermindering, stoppen met roken, pijnbestrijding e.d. 

Na deze dag weet je precies wat je moet doen en hoe je een volledige hypnotische interventie vormgeeft.  

DAG 4:
Op de laatste dag leer je hoe je kunt werken met Metaforen en een bijzondere visie van Carl Gustav Jung over het gebruik hiervan. We gaan dieper in op hoe je kunt werken met 100% hypnose garantie, zodat jij succesvolle resultaten haalt met je cliënten. 
En we sluiten deze dag af met de Business Module waarin we je uitleggen welke stappen je nu kunt nemen om aan de slag te gaan met een eigen praktijk. We praten over welke prijzen je kunt vragen en hoe je op een slimme manier je marketing kunt doen zodat je een groeiende praktijk kunt creëren! 

Klik hier en maak een verschil! We kijken ernaar uit om jouw reis naar succes te ondersteunen!

Praktisch...

Datum

Maandag 24 t/m donderdag 27 juni 2024 = nog 3 plekken

NIEUW FastTrack Weekend Opleiding Vrijdag 28 t/m zondag 30 juni 2024 = nog enkele plekken

Maandag 30 september t/m donderdag 3 oktober 2024 = nog voldoende plekken

Maandag 9 t/m donderdag 12 december 2024 = nog voldoende plekken

Locatie

Online

*Tijden (ongeveer) van 10:00 tot 17:00u. Er zijn pauzes inbegrepen.

Prijs

€799,-
Of je maakt gebruik van de vroegboek korting en dan is de prijs €499,- 

📌 Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw omdat deze opleiding is goedgekeurd door:
Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

*Betaling in termijnen is mogelijk.

Inschrijven?

Inschrijven via de mail: school@colifecoaching.nl

Of telefonisch via 0620782760

Ontmoet de Trainers

Manuela...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden in een persoon. Wanneer iemand ‘vastloopt’ ben ik ervan overtuigt dat de persoon op dat moment niet kan zien waar zijn/haar mogelijkheden liggen. Jij als coach kunt de cliënt leren en laten zien welke mogelijkheden de cliënt nog meer heeft. Zo vergroot je de kracht in de cliënt. Wat in mijn ogen het mooiste is wat je kunt doen voor iemand anders… Jij bent dan ontzettend waardevol als coach met een ongelofelijke impact!

Dit is wat ik je wil leren als trainer. Ik heb me gespecialiseerd in meerdere gebieden van het leven en de persoon. Van voedingscoach, fitnesstrainer, maatschappelijk werker tot Hypnotherapeut, Mindset Expert en Internationaal Erkend Trainer in NLP en Hypnose.

Kyle...

Goed dat je er bent! Mijn naam is Kyle, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy® en Hypnose. Het is mijn missie om iedereen die meer uit het leven wil halen, zowel persoonlijk als professioneel, de tools en inzichten te geven om zichzelf verder te ontwikkelen.

De beste manier die ik ken om je leven in positieve zin te veranderen – voor altijd – is door je de kennis en skills te leren waarmee je jezelf steeds opnieuw naar het volgende niveau kunt tillen!

Wil je graag meteen inschrijven?

Let op, wanneer je liever eerst een informatie gesprek wil scrol dan naar beneden. Wil je meteen inschrijven klik dan op de button! 

Lestijden:

▫️ Dag 1: 10:00u t/m 17:00u
▫️ Dag 2: 10:00u t/m 17:00u
▫️ Dag 3: 10:00u t/m 17:00u
▫️ Dag 4: 10:00u t/m 12:00u

📌 We hebben 45 min lunchpauze en ieder 1,5 tot 2 uur even een 15 min break.

📌 Op de laatste dag (donderdag) zijn we eerder klaar zodat je je open boektoets kunt maken. Hier krijg je 2 maanden de tijd voor. Je zou het af kunnen hebben binnen 3 uur.

📌 NIEUW FastTrack Weekend Opleiding van Vrijdag t/m Zondag

▫️ ​Dag 1: 10:00u t/m 18:00u
▫️ ​Dag 2: 10:00u t/m 18:00u
▫️ ​Dag 3: 10:00u t/m 17:00u

Locatie:

▫️ ​Online via Zoom. Dus gewoon vanuit je woonkamer!
▫️ Nog nooit Online een opleiding gedaan maar wil je dit wel leren? Geen zorgen wij helpen je van A tot Z en leggen dit op een makkelijke manier uit. 

Belangrijk:

📌 Zorg dat je ongestoord in een ruimte kunt zitten tijdens de opleidingsuren. Met name als we oefeningen gaan doen. 

Internationaal erkend certificaat!

🌍 Internationaal geaccrediteerd: Ons certificaat wordt erkend en gewaardeerd over de hele wereld, waardoor je jouw vaardigheden kunt toepassen waar je maar wilt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Hypnotherapy (ABH). ABH is een wereldwijde organisatie voor Hypnose en Hypnotherapie.

Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoge standaard van onze Hypnotherapie Opleidingen. Na succescol afronden van de opleiding(en) ontvang jij een nationaal en internationaal erkend certificaat.

Erkend door: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Boek hier je 1:1 advies gesprek in...

Wil je graag weten of deze opleiding bij je past en hoe jij als Hypnotherapeut aan de slag kunt gaan? Dit kan, geheel vrijblijvend. Selecteer hieronder een datum en tijd die je uitkomt en klik op bevestigen! 

Wil je graag meteen inschrijven dat kan ook door hier te klikken, je gegevens in te vullen en een betaaltermijn te kiezen. 

Veel gestelde vragen?

Je kunt instappen vanaf 499 euro wanneer je gebruik maakt van de vroegboekkorting.

Ja, je kunt in termijnen betalen. Je mag dan evengoed al deelnemen aan onze opleidingen en je krijgt je officiële certificaat pas wanneer alle betalingen zijn voldaan. Klik hier om te betalen in termijnen. 

Nee, om Hypnotherapeut te worden heb je geen achtergrond opleiding nodig. We leggen je alles uit, stap voor stap, zodat je op het einde van deze 4 dagen met een vertrouwd gevoel aan de slag kunt. 

Na deze opleiding heb je nog 1 jaar gratis support van ons. En je komt in een community met alle geslaagde hypnotherapeuten die het ontzettend leuk vinden om elkaar te helpen! 🙏🏼

De opleiding wordt Online gegeven via Zoom. Dat is het voordeel van deze opleiding je leert zowel Online als in je eigen praktijk hypnotherapie toepassen. Dit geeft je veel meer vrijheid als Hypnotherapeut en je kunt meer mensen door het hele land of zelfs in het buitenland helpen. 

Geen ervaring met Online een opleiding volgen, geen zorgen! Wij leggen je stap voor stap uit hoe alles werkt zodat jij op een fijne manier Online kunt deelnemen. 

Ja, de opleiding is voor iedereen te volgen. De opleiding wordt gegeven op HBO denkniveau en wij zorgen ervoor dat jij de theorie op een makkelijke manier kunt begrijpen. 

Nee, je kunt de lessen niet terugkijken. De lessen worden Live Online gegeven  en het is belangrijk dat wij je zien om je te kunnen certificeren. 

De opleiding is 3 dagen van 10:00u tot 17:00u. We hebben 45 min lunchpauze en ieder 1,5 tot 2 uur even een 15 min break.

​De laatste dag is van 10:00u tot 12:00u ongeveer. Zodat je je open boektoets kunt maken. Hier krijg je 2 maanden de tijd voor. Je zou het af kunnen hebben binnen 3 uur.

✔️ Maandag 8 t/m donderdag 11 april 2024

✔️ Maandag 24 t/m donderdag 27 juni 2024

✔️ Maandag 30 september t/m donderdag 3 oktober 2024

✔️ Maandag 9 t/m donderdag 12 december 2024

Mail naar info@colifecoaching.com of stuur een bericht naar 0620782760

Only action leads to results! You can do this!

Andere opleidingen?