School | 3D Opleiding NLP Practitioner

"Wil jij de lat hoger leggen en jezelf onderscheiden als coach?"

NLP Practitioner 3D certificatie opleiding

Tijdens deze NLP Practitioner 3D Certificatie Opleiding word je een gecertificeerd:

Neem deel aan de allerbeste NLP training van dit moment.

De 8-daagse versnelde NLP Practitioner certificeringstraining is de perfecte manier om NLP te leren en je leven naar een heel nieuw niveau te ontwikkelen. Tijdens deze training ontdek je eenvoudige maar krachtige technieken om je leven voortdurend te verbeteren en de doelen te bereiken die je voor jezelf en anderen stelt.

Deze training maakt je niet alleen een mindset expert je zul zelf door een persoonlijke transformatie gaan. Na deze training sta je dichter bij wie jij wil zijn. Je ontdekt dingen over jezelf die je een gelukkiger mens maken en een succesvollere coach!

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is de meest praktische, resultaatgerichte techniek van het ontdekken, begrijpen en controle krijgen over ons bewuste en onbewuste denken. We laten je zien hoe je dit kunt gebruiken met jezelf en bij anderen – individueel en als coach.

…Wil jij graag de lat hoger leggen en echt gebruik maken van jouw maximale mogelijkheden?

CoLife Coaching School is één van de weinige bedrijven in Nederland die deze gecombineerde certificatie opleidingen aanbiedt. 

In deze opleiding leer je alle vaardigheden om succesvol te zijn in jouw carrière, in je relatie en vooral als jezelf! Nadat jij deze ontwikkeling in 8 dagen hebt ervaren is het tijd voor jou om dit ook met anderen te gaan delen.

Je zult merken dat je als coach meer resultaten gaat behalen met je cliënten. Door je nieuwe manier van denken kun jij anderen helpen hun maximale potentieel te leven. Hoe mooi is dat? Iemand anders weer volledig in zijn of haar kracht te kunnen zetten?!

Waarom zou je willen deelnemen aan deze 3D NLP Practitioner Opleiding?

Simpel kennis vergroten

Deze training is logisch opgebouwd, waardoor je gemakkelijk leert en meteen ervaring opdoet tijdens de training. Je leert de kennis meteen toepassen.

Succes behalen!

NLP is de studie van topprestaties en hoe jij succesvol kunt zijn. Je leert dit niet alleen voor jezelf ook leer je hoe je je klanten tot succesen kan begeleiden!

Blijvende support

Je kunt lid worden van de besloten Facebook-groep en profiteren van voortdurende ondersteuning en regelmatige groepscoaching. Zo blijf je jezelf succesvol ontwikkelen als coach!

Wat je leert met NLP?

Vergroot de kracht in jezelf en in anderen, wordt een Mindset Expert.

Wat je leert met Time Line Therapy®?

Het onderscheid dat het verschil maakt…

Met deze opleiding gaan we veel verder dan wat gewoonlijk op een NLP Practitioner opleiding wordt geleerd. Deze tweeledige opleiding geeft je de deskundigheid om elk gebied van je leven, professioneel en persoonlijk, te transformeren. 

Je leert snel werkende en praktische tools die meteen merkbaar en effectief zijn. Je krijgt een zeer breed scala aan vaardigheden, ideeën, modellen en interventies waarmee je in alle contexten en situaties kunt slagen. 

Je wordt een meester-communicator met anderen en met je eigen onderbewuste mind, en je krijgt het vermogen om de manier waarop je je mind gebruikt te verbeteren nog verder dan je je op dit moment kunt inbeelden.

Het onderscheid dat het verschil maakt…

Met deze opleiding gaan we veel verder dan wat gewoonlijk op een NLP Practitioner opleiding wordt geleerd. Deze tweeledige opleiding geeft je de deskundigheid om elk gebied van je leven, professioneel en persoonlijk, te transformeren. 

Je leert snel werkende en praktische tools die meteen merkbaar en effectief zijn. Je krijgt een zeer breed scala aan vaardigheden, ideeën, modellen en interventies waarmee je in alle contexten en situaties kunt slagen. 

Je wordt een meester-communicator met anderen en met je eigen onderbewuste mind, en je krijgt het vermogen om de manier waarop je je mind gebruikt te verbeteren nog verder dan je je op dit moment kunt inbeelden.

Waarom een opleiding bij ons?

Waar kan ik NLP toepassen?

Wanneer je de opleiding NLP Practitioner bij CoLife Coaching volgt ben je in staat om NLP toe te passen in:

De opleiding tot NLP Practitioner is niet context gebonden. De geleerde theorie en vaardigheden dragen bij aan jouw kwaliteiten als coach. Wat jouw specifieke niche is waarin je wil gaan coachen is aan jou.

Daarom is een opleiding tot NLP Practitioner geschikt voor coaches die willen starten, coaches die zich verder willen ontwikkelen als professional en als persoonlijke ontwikkeling voor jezelf.

Wat als ik instap?

Voor de trainingsdatum krijg je wat voorstudie, zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent om de vaardigheden meteen te verwerken en toe te passen. Vervolgens word je tijdens de opleiding intensief begeleid om er zeker van te zijn dat je de vaardigheden onder de knie krijgt en ze op een duidelijke, ecologische en succesvolle manier kunt toepassen.

Onze inzet voor jou stopt daar echter niet..

Binnen CoLife Coaching school bieden wij iets aan wat anderen niet bieden. 

Wij hebben veel persoonlijke belangstelling voor onze studenten. Iedereen die bij ons studeert krijgt 1 jaar gratis support na het volgen van de opleiding. Dit is om ervoor te zorgen dat jij 100% succesvol bent als coach/therapeut! 

Je mag deelnemen aan een community van gelijkgestemde coaches/therapeuten. Samen staan we voor elkaars succes! Voor vragen en verdere ontwikkeling kun je hier terecht. Ik raad je ook aan hier gebruik van te maken. 

Praktisch...

Datum

Maandag 13 mei t/m Woensdag 22 mei 2024. Nog plekken

Maandag 7 oktober t/m Woensdag 16 oktober 2024. Nog plekken.

Tijden (ongeveer) van 10:00 tot 17:00u. Er zijn pauzes inbegrepen en het weekend is vrij.

Locatie

Online

Online! Dus overal te volgen.

Prijs

€2899,-
Of je maakt gebruik van de vroegboek korting, dan is de prijs €2099,- (ex btw)

*Betaalplannen zijn mogelijk, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inschrijven?

Inschrijven via de mail: school@colifecoaching.nl

Of telefonisch via 0620782760

Ontmoet de Trainers

Manuela...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden in een persoon. Wanneer iemand ‘vastloopt’ ben ik ervan overtuigt dat de persoon op dat moment niet kan zien waar zijn/haar mogelijkheden liggen. Jij als coach kunt de cliënt leren en laten zien welke mogelijkheden de cliënt nog meer heeft. Zo vergroot je de kracht in de cliënt. Wat in mijn ogen het mooiste is wat je kunt doen voor iemand anders… Jij bent dan ontzettend waardevol als coach met een ongelofelijke impact!

Dit is wat ik je wil leren als trainer. Ik heb me gespecialiseerd in meerdere gebieden van het leven en de persoon. Van voedingscoach, fitnesstrainer, maatschappelijk werker tot Mindset Expert en Internationaal Erkend Trainer in NLP en Hypnose.

Graag wil ik je op een simpele manier leren hoe jij je kennis en vaardigheden kunt vergroten zodat jij de coach kunt worden die je graag wil zijn!

Kyle...

Goed dat je er bent! Mijn naam is Kyle, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy® en Hypnose. Het is mijn missie om iedereen die meer uit het leven wil halen, zowel persoonlijk als professioneel, de tools en inzichten te geven om zichzelf verder te ontwikkelen.

De beste manier die ik ken om je leven in positieve zin te veranderen – voor altijd – is door je de kennis en skills te leren waarmee je jezelf steeds opnieuw naar het volgende niveau kunt tillen!

Liever een andere datum?

Internationaal erkend certificaat!

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Neuro-Linguistic Programming (ABNLP) & The Time Line Therapy® Association.

ABNLP is de grootste internationale organisatie betreffende NLP. Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoog niveau van onze NLP Opleidingen. Tevens wordt jouw certificaat nationaal en internationaal erkend.

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Wil je zeker weten of deze opleiding iets voor je is?

Wil jij de ‘go to’ coach zijn en de prestaties van je bedrijf verbeteren, dan zal deze 3D NLP Practitioner Certificatie Opleiding je de kans bieden om je te onderscheiden en een expert te worden in het veld.

Tijdens dit gesprek kunnen we samen kijken naar wat deze opleiding voor jou kan betekenen. Hoe je hiermee meer impact kunt creëren als coach en levensveranderende resultaten met cliënten kunt bereiken!

Hoe klinkt dit voor jou?

De meeste coaches (of coaches in wording 😉) die starten met deze opleiding zijn mensen die zich graag verder willen ontwikkelen en echt het verschil willen maken! Wanneer jij dit ook voelt wacht dan niet langer!

Plan hieronder een datum in wanneer het je uitkomt. Ik kijk er naar uit om je te spreken. Wil je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Wil jij liever meteen inschrijven? Dat kan via het onderstaande formulier. Vul je gegevens in en je krijg zo snel mogelijk bericht.

Only action leads to results! You can do this!

Ontvang de brochure in je mail...

We respecteren je privacy. We sturen je geen spam.

Andere opleidingen?

Inschrijven via de mail: school@colifecoaching.nl of telefonisch 0620782760.