Mijn passie...

Mijn passie is het bevrijden van jouw innerlijke kracht, zodat je excuses, beperkende gedachten en negatieve overtuigingen kunt loslaten. Het is tijd om de controle over jouw leven terug te nemen en te omarmen wie je werkelijk bent!

Ik geloof er sterk in dat we allemaal in staat zijn om een leven te leiden dat vervuld is van geluk en succes. Samen zullen we diep duiken in de kern van jouw wezen om obstakels uit het verleden te overwinnen en de weg vrij te maken voor een onbelemmerde toekomst. Je zult ontdekken dat je een ongelooflijke kracht bezit om je eigen lot te bepalen. 

Het mooie aan deze ontwikkeling, vind ik, is om vervolgens jouw vaardigheden en kennis gebruiken om ook andere te inspireren en helpen. 

Vanuit een holistische benadering bekijk ik het menselijk bewustzijn en onderbewustzijn. Mijn focus ligt op het oplossen van innerlijke conflicten en het bevorderen van de integratie tussen beide. In deze moderne tijd worden velen geconfronteerd met innerlijke tegenstrijdigheden en conflicten, waarbij ze iets willen bereiken maar zichzelf tegenhouden. Deze innerlijke processen kunnen leiden tot een gebrek aan energie, het niet kunnen bereiken van doelen en een gevoel van vastlopen in het leven.

Korte blik op ons bewustzijn...

Bewustzijn

Logica, denken, probleemoplossing, taal en communicatie.

Onderbewustzijn

Gedrag, emoties, overtuigingen, waarden en interne programma’s.

Hoger bewustzijn

Frequentie, vibratie, wijsheid en verruimde staat van bewustzijn.

Op 35 jarige leeftijd mijn droomleven...

Welkom! Mijn naam is Manuela, en ik ben een internationaal erkende NLP, Time Line Therapy® en Hypnose Trainer. Mijn passie ligt in het begrijpen en ontwikkelen van de menselijke mind, en ik blijf voortdurend studeren en mij verdiepen in de vele facetten van de menselijke mind en ontwikkeling…

… Bij ons kun je terecht voor opleidingen en coaching. Met onze trainingen ontwikkel je meer zelfbewustzijn en creëer je meer eenheid in jezelf waardoor je echt kunt vinden wat je wil in het leven en als coach. Daarnaast zullen onze trainingen je een kans bieden om jezelf te onderscheiden en een expert te worden in het veld.

Zowel in mijn coaching als tijdens onze trainingen zullen we stap voor stap jouw weg effenen naar een leven vol vreugde en zelfverwezenlijking. Het is tijd om jezelf te bevrijden van de ketenen die je hebben tegengehouden, zodat je vol vertrouwen en vrijheid kunt leven. Geen excuses meer, enkel de vastberadenheid om jouw dromen te verwezenlijken.

Het is mij gelukt om op 35 jarige leeftijd mijn droomleven te creëren. Wat voor mij betekent fulltime reizen met mijn partner, twee succesvolle online bedrijven, financiële vrijheid en de tijd om mezelf te ontwikkelen! Ik leer je graag hoe jij jouw dromen kunt leven!

Wat kan ik jou bieden?

1:1 Coaching

Exclusief

Mijn exclusieve 1-op-1 coachingsprogramma, is een zorgvuldig ontworpen traject dat slechts een select aantal deelnemers toelaat. Dit programma is speciaal bedoeld voor diegenen die vastbesloten zijn om het maximale uit hun persoonlijke ontwikkeling te halen en een ongekend niveau van succes te bereiken.

Deze coaching gaat verder dan oppervlakkige resultaten. Het is een diepgaand proces dat je bewustzijn verhoogt en je vermogen vergroot om op alle vlakken succesvol te zijn in het leven. Het doel is om oude patronen voorgoed achter je te laten en je te empoweren met de vaardigheden en mindset om je eigen lot te creëren.

Als ervaren professional in het vakgebied, put ik uit geavanceerde methodieken en beproefde technieken om jouw persoonlijke groei te stimuleren. Met een gepersonaliseerde aanpak begeleid ik je stap voor stap, waarbij ik me richt op het overwinnen van obstakels en het benutten van je ware potentieel.

Dit coaching traject is intensief, maar de beloningen zijn ongeëvenaard. Als je klaar bent om uit je comfortzone te treden en te investeren in jezelf, sta ik klaar om je te ondersteunen op jouw weg naar transformatie.

Let op: vanwege de diepgaande aard van dit programma en de toewijding die ik aan elke deelnemer geef, heb ik beperkte beschikbaarheid. Alleen diegenen die vastberaden zijn om hun persoonlijke groei serieus te nemen en zich volledig willen inzetten voor positieve verandering, worden uitgenodigd om deel te nemen.

Als je er klaar voor bent om het leven van je dromen te creëren en het beste uit jezelf te halen, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen, info@colifecoaching.nl. Samen kunnen we de reis beginnen naar een leven van succes, vervulling en persoonlijke voldoening. Aarzel niet om deze kans te grijpen, want de weg naar een betere toekomst begint hier.

Opleidingen

CoLife Coaching School is een gespecialiseerde school voor Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren en Time Line Therapy®!

Bij onze opleidingen krijg je niet alleen de kans om jezelf te specialiseren en te onderscheiden als coach/therapeut, maar het is tevens een betekenisvolle reis in je persoonlijke ontwikkeling. Onze opleidingsprogramma’s zijn ontworpen om jou zowel als persoon als professional te laten groeien.

Met ons deskundige team van docenten en begeleiders, bieden we een hoogwaardige leerervaring die je diepgaand inzicht geeft in de fascinerende werelden van hypnotherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Time Line Therapy®. Onze methodieken zijn bewezen en effectief, waardoor je na afronding van onze opleidingen klaar bent om op een hoog niveau te presteren als coach of therapeut.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan het creëren van een ondersteunende omgeving waarin elke student zichzelf kan ontdekken en ontwikkelen. Naast het verwerven van theoretische kennis en praktische vaardigheden, moedigen we je aan om je eigen grenzen te verleggen, je overtuigingen te onderzoeken en persoonlijke groei te omarmen.

Onze missie is om jou de tools en het vertrouwen te geven om anderen te begeleiden naar positieve veranderingen in hun leven. We geloven dat een succesvolle coach of therapeut authentiek is en vanuit eigen ervaring begrip kan tonen voor anderen. Daarom is het pad dat je bij ons bewandelt niet alleen een academische reis, maar ook een innerlijke ontdekkingsreis.

Of je nu al ervaring hebt in coaching en therapie of een nieuwkomer bent in het veld, we heten je van harte welkom om deel uit te maken van onze opleidingen en jezelf te laten groeien, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Samen bouwen we aan een toekomst waarin je anderen kunt begeleiden naar positieve veranderingen, terwijl je je eigen leven ook naar nieuwe hoogten tilt.

Lees hier meer over de opleiding tot NLP Practitioner incl. Time Line Therapy® en hier kun je meer lezen over de opleiding tot Hypnotherapeut. 

Ervaring ondersteund door kwalificaties

Diploma's

  • Bachelor Maatschappelijk Werk
  • Orthomoleculaire voeding
  • Gewichtsconsulent
  • Master NLP Coach
  • Master NLP Practitioner
  • Master Time Line Therapy® Therapeut
  • Master Hypnotherapeut
  • Diploma Hypnotherapie & NLP
  • Internationaal Erkend Trainer NLP, Time Line Therapy® & Hypnotherapeut

Gratis kennismakingsgesprek?

Boek een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek (online). Duur 30 minuten.