Verkoop Je Diensten Makkelijk & Moeiteloos Met Deze 6 Stappen!​

Word een 🌟 in het verkopen van je diensten...

… Je hebt een passie en wilt met heel je hart mensen gaan helpen! Alleen het verkopen van je diensten lukt nog niet 1,2,3… 

Soms lukt een verkoop wel, maar dan lijkt meer op geluk i.p.v. een strategisch stappenplan wat je op elk moment kunt doen zodat je makkelijker en meer verkoopt!  

Dit was wat ik deed om mijn verkoop-skills te verbeteren...

Ik begon mijn bedrijf met een droom en wilde zoveel mogelijk mensen helpen! Alleen dat hele verkopen van mijn diensten vond ik helemaal niet leuk en ik voelde me heel ongemakkelijk. 

En toch… Ik besefte dat wanneer ik mijn passie wilde gaan uitvoeren dat ik moest leren verkopen.

Dus wat heb ik gedaan: 

Ik ben fulltime gaan werken bij een callcentre voor 3 maanden. De hele dag sprak ik mensen en moest ik diensten of producten verkopen. Ik begon te leren wat belangrijk was en hoe ik dit kon gebruiken om mijn diensten als therapeut/coach te verkopen! 

Daarnaast specialiseerde ik mij in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) wat ervoor zorgde dat ik een expert in communicatie werd.

Hierdoor kon ik makkelijker mijn boodschap overbrengen en mijn dienst verkopen! 

"Ik heb al deze kennis makkelijk verpakt in 1 Online Cursus..."

In de cursus leer je deze 6 stappen...

Creëren van de juiste verstandhouding

Ervoor zorgen dat je de juiste verstandhouding hebt zorgt ervoor dat je veel makkelijker je boodschap kunt overbrengen.

Waarden achterhalen

Één van de grootste fouten in verkopen is dat je iemand iets wil verkopen vanuit je eigen waarden. Dit resoneert namelijk niet met de persoon. Het is van belang dat je verkoopt vanuit de waarden van de persoon! 

Taalpatronen

Je leert gebruik maken van taalpatronen die je helpen om je boodschap makkelijker over te brengen. 

Helder krijgen van het probleem

Welke vragen kun je het beste stellen om het probleem vast te stellen? En hoe zorg je ervoor dat je het "echte" probleem hebt?

Speciale formule

Je leert een hele speciale en simpele formule voor je dienst te koppelen aan de waarden. En hoe dat je dit in een boodschap kunt gieten welke je kunt vertellen in je verkoopgesprek. 

Onderscheidende factor

Je leert hoe je je onderscheidende factor kunt gebruiken in je verkoop gesprekken zodat je makkelijk je diensten verkoopt aan de juiste cliënten!

Wil je graag starten?

Het is tijd om Makkelijk & Moeiteloos je diensten te verkopen zonder weerstand...

Verkopen op een fijne manier...

Deze cursus zorgt ervoor dat jij op een fijne manier leert verkopen. Dit is een vaardigheid die de meeste coaches/therapeuten lastig vinden maarrrr wel eentje die je nodig hebt om daadwerkelijk je passie uit te kunnen voeren.

Verander je mindset met deze simpele stappen

In deze cursus neem ik je door een aantal simpele stappen waarmee je je mindset volledig verandert en je Makkelijk & Moeiteloos je dienst kunt verkopen door de juiste dingen te zeggen!

Praktisch...

Zelfstudie

Deze cursus kun je volledig in je eigen tijd en tempo volgen. 

Toegang

Online Cursus Platform

*Je krijgt een eigen login op ons Online Cursus Platform waar je de cursus stap voor stap kunt volgen. Je behoudt 5 jaar toegang tot de cursus.

Prijs

Wanneer jij de cursus nu aanschaft betaal je slechts 97,- euro i.p.v. 201,- euro!

*Deze prijzen zijn ex btw.

FAQ

Normaal 201,- euro ex de btw, alleen nu is een korting geldig en kun je de cursus voor 97,- euro ex de btw krijgen.

Je houdt 5 jaar toegang tot de cursus.

Het is een Online Video cursus die je stap voor stap kunt volgen. Als er downloads nodig zijn (bv pdf’s e.d.) dan zullen die erbij staan om het je makkelijker te maken. 

In 1 tot 1,5 uur zou je het hele materiaal bekeken kunnen hebben. Dus je kunt snel je nieuwe verkoop vaardigheden testen en toepassen!

Mail naar info@colifecoaching.com of stuur een bericht naar 0620782760