Over ons

Samen vonden wij dezelfde passie...

Vrijheid, persoonlijke ontwikkeling, liefde en genieten van het leven zijn kernwoorden die belangrijk zijn voor ons. Daarom reizen wij fulltime en hebben wij de CoLife Coaching School opgericht. Een Online School waar coaches zich kunnen specialiseren en onderscheiden in het veld.

Het is ons gelukt om op 35 jarige leeftijd ons droomleven te creëren en graag delen we met jou hoe we dit gedaan hebben. Zodat dit voor jou ook mogelijk wordt! Samen werken we aan een gelukkigere wereld…

Meer over Manuela...

Ik geloof er sterk in dat we allemaal in staat zijn om een leven te leiden dat vervuld is van geluk en succes. Samen zullen we diep duiken in de kern van jouw zijn om obstakels uit het verleden te overwinnen en de weg vrij te maken voor een onbelemmerde toekomst. Je zult ontdekken dat je een ongelooflijke kracht bezit om je eigen lot te bepalen.

Het mooie aan deze ontwikkeling, vind ik, is om vervolgens jouw vaardigheden en kennis gebruiken om ook andere te inspireren en helpen.

Vanuit een holistische benadering bekijk ik het menselijk bewustzijn en onderbewustzijn. Mijn focus ligt op het oplossen van innerlijke conflicten en het bevorderen van de integratie tussen beide. In deze moderne tijd worden velen geconfronteerd met innerlijke tegenstrijdigheden en conflicten, waarbij ze iets willen bereiken maar zichzelf tegenhouden. Deze innerlijke processen kunnen leiden tot een gebrek aan energie, het niet kunnen bereiken van doelen en een gevoel van vastlopen in het leven. Dit is waar ik je graag mee wil helpen!

"Het stellen van de juiste vragen kan de diepste ontwikkeling mogelijk maken..."

Meer over Kyle...

Ik ben ervan overtuigd dat jij zelf de kracht hebt om alles te bereiken wat je maar wilt. Ik stel je in staat om negatieve emoties los te laten, samen met al je beperkende overtuigingen en gedachten, zodat jij jouw kracht kunt terugnemen en daarmee ook de controle over jouw resultaten, waardoor je het leven kunt creëren wat voor jou is weggelegd!

In mijn coaching merk ik telkens weer dat de mogelijkheden onbegrensd zijn, voor iedereen. Als jij écht wilt, en klaar bent met je te moeten verontschuldigen voor het niet behalen van je doelen – tegenover jezelf of anderen – zijn de mogelijkheden eindeloos, en kun je werkelijk alles bereiken wat je maar wilt!

Ontdek jouw mogelijkheden...

Exclusieve 1:1 Coaching

De weg naar een betere toekomst begint hier.

Het exclusieve 1-op-1 coachingsprogramma, is een zorgvuldig ontworpen traject dat slechts een select aantal deelnemers toelaat. Dit programma is speciaal bedoeld voor diegenen die vastbesloten zijn om het maximale uit hun persoonlijke ontwikkeling te halen en een ongekend niveau van succes te bereiken.

Deze coaching gaat verder dan oppervlakkige resultaten. Het is een diepgaand proces dat je bewustzijn verhoogt en je vermogen vergroot om op alle vlakken succesvol te zijn in het leven. Het doel is om oude patronen voorgoed achter je te laten en je te empoweren met de vaardigheden en mindset om je eigen lot te creëren.

Met een gepersonaliseerde aanpak wordt je stap voor stap begeleidt, waarbij de focust ligt op het benutten van je ware potentieel.

Wil jij weten wat er nog meer voor jou mogelijk is? 

Als je er klaar voor bent om het leven van je dromen te creëren en het beste uit jezelf te halen, nodig ik je uit om contact met ons op te nemen. 

Opleidingen

CoLife Coaching School is een gespecialiseerde school voor Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren en Time Line Therapy®!

Bij onze opleidingen krijg je niet alleen de kans om jezelf te specialiseren en te onderscheiden als coach/therapeut, maar het is tevens een betekenisvolle reis in je persoonlijke ontwikkeling. Onze opleidingsprogramma’s zijn ontworpen om jou zowel als persoon als professional te laten groeien.

Met ons deskundige team van docenten en begeleiders, bieden we een hoogwaardige leerervaring die je diepgaand inzicht geeft in de fascinerende werelden van hypnotherapie, Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Time Line Therapy®. Onze methodieken zijn bewezen en effectief, waardoor je na afronding van onze opleidingen klaar bent om op een hoog niveau te presteren als coach of therapeut.

Wat ons onderscheidt is onze toewijding aan het creëren van een ondersteunende omgeving waarin elke student zichzelf kan ontdekken en ontwikkelen. Naast het verwerven van theoretische kennis en praktische vaardigheden, moedigen we je aan om je eigen grenzen te verleggen, je overtuigingen te onderzoeken en persoonlijke groei te omarmen.

Onze missie

Onze missie is om jou de tools en het vertrouwen te geven om anderen te begeleiden naar positieve veranderingen in hun leven. We geloven dat een succesvolle coach of therapeut authentiek is en vanuit eigen ervaring begrip kan tonen voor anderen. Daarom is het pad dat je bij ons bewandelt niet alleen een academische reis, maar ook een innerlijke ontdekkingsreis.

Of je nu al ervaring hebt in coaching en therapie of een nieuwkomer bent in het veld, we heten je van harte welkom om deel uit te maken van onze opleidingen en jezelf te laten groeien, zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Samen bouwen we aan een toekomst waarin je anderen kunt begeleiden naar positieve veranderingen, terwijl je je eigen leven ook naar nieuwe hoogten tilt.

Lees hier meer over de opleiding tot NLP Practitioner incl. Time Line Therapy® en hier kun je meer lezen over de opleiding tot Hypnotherapeut.