Jij hebt een boodschap. Jij hebt een unieke ervaring of expertise en wil graag andere mensen helpen...

Hoe?

Je weet nog niet precies hoe je dit het beste kunt doen... Of je bent al begonnen met coachen maar je hebt het gevoel dat er meer in je zit...

Stel je eens voor...

Jij weet precies wat je klant nodig heeft en je kunt je coaching op zo'n manier brengen dat je klant er het meeste effect uithaalt. Wat zou dat betekenen voor jou als coach?

Wij hebben nog plek voor enkele unieke coaches!

Kijk hier welke opleiding het beste bij je past:

Wil jij:

 • Meer opvallen als coach?
 • Een mailbox vol succesverhalen van klanten?
 • De meeste innovatieve tools leren die gebruikt worden binnen persoonlijke groei-coaching?

Wij bieden enkele opleidingen aan waarin jij je kunt specialiseren als coach! Dit levert direct meer klanten op en de resultaten die je bereikt met je klanten worden meteen succesvoller!

Ook wanneer jij nu nog geen coach bent zijn deze opleidingen een goede start om meteen een succescol coach te worden.

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Wil je graag weten of deze opleiding(en) bij je past en hoe jij aan de slag kunt als Hypnotherapeut of NLP Practitioner? Dat kan! Boek dan hier je gratis advies gesprek:

...

Je bent coach geworden of je wil graag coach worden om andere mensen te helpen, toch? Je wil graag resultaten bereiken met je klanten. Je wil graag zien dat je klanten duidelijk effect merken van de coaching die jij biedt… klopt dat?

Zo niet, dan is deze pagina niets voor jou. Wil jij wel impact maken als coach? Lees dan zeker even verder. 

Wat kan een opleiding tot NLP Practitioner of Hypnotherapeut jou bieden?

Deze opleidingen kunnen zowel jouw leven als dat van je klanten volledig veranderen! Dit wil ik je graag uitleggen. Daarom eerst een klein stukje uit mijn leven en hoe ik begon met coachen…

Toen ik begon met coachen...

Al vrij vroeg in mijn leven wist ik dat ik mensen wilde helpen. Ik studeerde SPW, daarna ging ik aan de slag in de jeugdgevangenis en studeerde ik af als Maatschappelijk Werker HBO Bachelor of Social Work… Daarna heb ik nog verschillende opleidingen afgerond… Ik ga dit verhaal even inkorten… Mocht je ervoor kiezen om één van de opleidingen te gaan volgen vertel ik je het hele verhaal 😉

Ik had in ieder geval een aardig uitgebreide theoretische achtergrond en het was tijd om dit in de praktijk te gaan uitvoeren als coach. Yes, daar had ik zin in! Dacht ik…

Alleen...

Al snel merkte ik dat ik helemaal uitgeblust was na een coachingsessie. Jeetje, dat was hard werken. Ik deed zo mijn best om de klant te ‘helpen’…

De tijd ging voorbij en de gesprekken met mijn klanten gingen goed. Dacht ik… Het begon meestal met wat er allemaal mis was, en op het einde van het gesprek leek er weer licht aan het einde van de tunnel. 

… Alleen een echte impactvolle verandering was er voor mijn gevoel niet. 

Ik miste,

 • Tools om echt succesvolle resultaten met mijn klanten te bereiken.
 • Een duidelijk verloop en helderheid binnen mijn trajecten. Weet je wel? Dat je echt kunt zien: We starten hier en eindigen hier. Dit is ons doel, en dan heb jij je resultaat behaald.
 • Ik miste levensveranderende resultaten bij mijn klanten terwijl ik het gevoel had dat dit echt mogelijk is!

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Ik wist dat er meer in me zat en dat ik meer kon bereiken, alleen ik wist niet hoe...

Tot ik besloot om me in te schrijven voor een opleiding tot NLP Practitioner en Hypnotherapeut. Wat heeft dit mijn leven veranderd! En niet alleen dat van mij… Ik behaal resultaat na resultaat. Mijn klanten doormaken echt levensveranderende resultaten en ik krijg zoveel mooie reviews binnen. 

Het duurde niet lang voor ik ook afstudeerde als Master NLP Coach en Master Hypnotherapeut.

Mijn resultaten met klanten veranderden compleet!

Ik ervaar nu een duidelijke uitkomst met ieder traject wat ik start en afrond. Ik weet precies wat ik moet doen om het doel met mijn klanten te bereiken. Ik heb een set Tools ontwikkeld waarmee ik echt patronen kan doorbreken en een mindset compleet kan veranderen. Ik heb een duidelijk framework voor mijn coaching. Ik heb nu het gevoel dat ik echt iets kan betekenen voor de klant die tegenover mij zit. Deze opleidingen hebben mij en mijn klanten zo ontzettend veel gebracht. Er zat voor mij nog maar één ding op. 

Trainer worden in NLP Opleidingen en Hypnotherapie...

Dit was de korte versie van wat het voor mij betekent heeft. Ben jij ook op zoek om meer waarde te kunnen leveren in je coaching en echt een impact te maken kom dan naar het informatie webinar waarin ik je duidelijk uitleg wat je kunt verwachten van de opleidingen en hoe dat dit er voor jou uit gaat zien.

Startdatums en info

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Wil je graag weten of deze opleiding(en) bij je past en hoe jij aan de slag kunt als Hypnotherapeut of NLP Practitioner? Dat kan! Boek dan hier je gratis advies gesprek:

Resultaten met klanten:

Meer informatie aanvragen...

You're always one decision away from a totally different life.

Gecertificeerde opleidingen!

CoLife Coaching School besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van opleidingen en trainingen. Onze opleidingen en trainingen zijn internationaal erkend door ABNLP en ABH. Hierdoor ben je bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit.

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Neuro-Linguistic Programming (ABNLP). ABNLP is de grootste internationale organisatie betreffende NLP. Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoog niveau van onze NLP Opleidingen. Tevens wordt jouw certificaat nationaal en internationaal erkend.

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Hypnotherapy (ABH). ABH is een wereldwijde organisatie voor Hypnose en Hypnotherapie.

Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoge standaard van onze Hypnotherapie Opleidingen. Na succescol afronden van de opleiding(en) ontvang jij een nationaal en internationaal erkend certificaat.

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Wil je graag weten of deze opleiding(en) bij je past en hoe jij aan de slag kunt als Hypnotherapeut of NLP Practitioner? Dat kan! Boek dan hier je gratis advies gesprek:

Korte uitleg opleidingen

In het kort. Wat voor opleidingen zijn het? Wat ga je leren? 

Opleiding tot Hypnotherapeut

Hypnose is wetenschappelijk bewezen effectief in het creëren van verandering in bepaald repeterend gedrag waaronder roken en gewichtsverlies, stress-reductie, motivatie en pijn-controle.

De opleiding tot hypnotherapeut binnen CoLife Coaching School is geschikt voor iedereen die hypnotherapie wil leren met een maximum aan “praktische” ervaring, zodat je alle theorie meteen kunt toepassen in de praktijk!

Je zult merken dat je hypnose na deze opleiding met succes kunt gebruiken.

Wanneer je een hypnotherapeut-certificaat wil ontvangen, hoef je alleen maar onze voorgestelde literatuur door te nemen en thuis een schriftelijke test in te vullen, en deze binnen 2 maanden na voltooiing van de opleiding tot hypnotherapeut in te sturen.

Wanneer je vragen hebt staat CoLife Coaching School tot je beschikking om je verder te helpen. 

Je leert effectieve Hypnose-technieken om:

 • Je leven te veranderen en anderen te helpen hun leven te veranderen
 • Effectieve suggesties te formuleren om in je Hypnose te gebruiken
 • Krachtige motivatie om verandering te creëren
 • Stoppen met overeten (met specifiek script!)
 • Stoppen met roken (met specifiek script!)
 • Elimineren van stress (met specifiek script!)
 • Hoe je een Hypnose kunt opnemen op CD of Digitale Audio
 • Hoe je Hypnose kunt gebruiken op een ethische manier om verandering te creëren

Je lespakket omvat o.a.

 • 4-Daagse Opleiding tot Hypnotherapeut
 • Voornamelijk praktische ervaring vanaf het begin
 • Leren door oefening. Hoe kun je de theorie meteen toepassen?
 • Supervisie door een ervaren Master Hypnotherapeut en Gecertificeerde Trainer
 • Gesprekstechnieken om de suggesties te bepalen die nodig zijn voor het beste resultaat van jouw klanten
 • Manieren waarop je de suggestibiliteit kunt testen
 • Vormen van inducties
 • Suggesties na hypnose
 • Verdiepende Technieken

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Opleiding NLP Practitioner

Als je NLP wilt leren en klaar bent om je leven echt naar het volgende niveau te brengen, dan is dit het perfecte startpunt voor jou. 

Deze opleiding zal je stap-voor-stap begeleiden in hoe je consistent grootse ontwikkelingen in je leven mogelijk maakt.

 • Ontdek hoe je de antwoorden kunt vinden op wat je tegenhoudt
 • Ontdek hoe je je zelfvertrouwen en volledige potentieel kunt ontketenen
 • Leer tools om je te motiveren en gemotiveerd te houden
 • Leer de meest innovatieve tools die gebruikt worden binnen persoonlijke groei-coaching
 • En nog veel meer…

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van een NLP Practitioner Certificatie Opleiding hebben het sterke verlangen om vaardig te worden in NLP-technieken, zodat ze hun leven en carrière naar een geheel nieuw niveau van resultaten kunnen tillen. Ze willen tools leren om anderen te helpen hun volledige potentieel te realiseren. Ze hebben de wens om echt een bijdrage te leveren aan diegenen die op zoek zijn naar een betere toekomst, net zoals zij zelf dat ooit waren. Ze willen het snel en effectief doen!

Dat is de reden waarom CoLife Coaching de Opleiding tot NLP Practitioner geeft in 8 dagen.

Om met succes de vraag te beantwoorden: “Kan ik een NLP Practitioner Opleiding volgen in slechts 8 dagen?”

Het antwoord is volmondig JA!

Wanneer je bij CoLife Coaching de Opleiding tot NLP Practitioner volgt behaal jij je certificering en kun je de theorie meteen in de praktijk toepassen binnen slechts 8 dagen! 

Dus, als je serieus bent over het worden van een krachtig persoon met zelfvertrouwen, die wordt gerespecteerd en geliefd, dan is deze training voor jou. Je kunt gelukkig zijn en geluk leren.

Wanneer je serieus bent over het creëren van overvloed, succes en gezondheid in jouw leven en in het leven van anderen, dan is deze training voor JOU!

Wat ga je leren...?

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is de meest praktische, resultaatgerichte techniek van het ontdekken, begrijpen en controle krijgen over ons bewuste en onbewuste denken. We laten je zien hoe je dit kunt gebruiken met jezelf en bij anderen – individueel en als coach. Tijdens de Opleiding NLP Practitioner leer je bij ons:

De basis van NLP

Fundamentele vooronderstellingen van waaruit we beginnen. De fundamentele overtuigingen die je in staat stellen om te beginnen met het kiezen van het krachtige Mind Mastery Model en het achter je laten van niet werkende patronen, overtuigingen en gedachten. Herken en neem controle over de complexe verbindingen tussen je mind, je emoties en je gedrag. Dit is het duidelijkste en gemakkelijkste model van hoe mensen leren, communiceren, veranderen en zichzelf ontwikkelen.

De 11 principes om je doelen te bereiken die gebruikt worden door alle succesvolle ‘doelen-stellers’: 

 • Leer het verschil tussen doelen die je bereikt en doelen die je niet bereikt
 • Leer doelen te stellen en ze altijd bereiken
 • Ontdek hoe je vragen kunt stellen zodat jouw doelen (en die van iemand anders) vrij worden van verwarring of onduidelijkheid

Rapport. Hoe je onmiddellijke sympathie en overeenstemming creëert:

 • Leer onmiddellijk overschakelen op wederzijds begrip met wie je maar wilt
 • Vergroot je gevoeligheid voor lichaamstaal en de werkelijke betekenis ervan
 • Leer hoe je onbewuste lichaamshoudingen kunt gebruiken zodat mensen zich onbewust positief met je gaan associëren
 • Ontdek hoe je je stemgeluid kunt gebruiken om een band op te bouwen (zelfs aan de telefoon)
 • Leer hoe je onmiddellijk interesse creëert wanneer je communiceert met vrienden, familie en zelfs mensen die je niet kent

Systemen van representatie:

We gebruiken onze 5 zintuigen om intern de informatie van de wereld weer te geven.

 • Word je bewust van hoe onze 5 zintuigen intern worden gerepresenteerd in het zenuwstelsel
 • Ontdek hoe wat we zien, horen, voelen, ruiken en proeven een invloed heeft op onze fysieke reactie (of we ons nu bewust zijn van het proces of niet). Mensen hebben verschillende voorkeuren in hoe ze de 5 zintuigen gebruiken om informatie intern te verwerken. Leer hoe je hierop kunt inspelen om een onmiddellijke onderlinge band en wederzijdse instemming te creëren
 • Identificeer en leer hoe de beweging van de ogen de werkelijke gedachten van een persoon weerspiegelt
 • Ontdek hoe je creativiteit, flexibiliteit en leren kunt verhogen door gebruik te maken van de oogpatronen

Submodaliteiten – de geheime programmering-software van je mind:

 • Ontdek het innerlijke coderingmechanisme van je hersenen en krijg er controle over
 • Verlos je van ongewenst gedrag (zoals bijvoorbeeld het eten van verkeerd voedsel) met behulp van Submodaliteiten
 • Leer een opeenvolging van instructies te creëren om je belemmerende overtuigingen te veranderen
 • Onbruikbare emotionele reacties? Ontdek hoe je ze kunt veranderen met het Swish-Patroon

Taalpatronen:

De woorden die je gebruikt laten je intellectuele eigenschappen en je persoonlijke kenmerken zien

 • De woorden die we gebruiken worden onbewust gekozen, maar ze hebben een speciale betekenis voor elk individu
 • Leer hoe je kunt herkennen welk type persoonlijkheid schuilgaat achter verschillende soorten woorden
 • Ontdek hoe je je spraak kunt aanpassen voor elke persoon om onmiddellijke erkenning en vloeiende communicatie te bereiken
 • Leer hoe je abstracte taal kunt gebruiken om onmiddellijke instemming te bereiken en gemakkelijk trance kunt induceren
 • Ontdek hoe 3 vragen je kunnen helpen om specifieke informatie te onthullen over een verborgen thema (zoals een presenterend probleem)
 • Leer hoe je bezwaren op een slimme manier uit de weg kunt ruimen
 • Leer hoe je iemand kunt helpen van gedachten te veranderen

Ankeren – hoe je je gevoelens en je gemoedstoestand kunt reguleren

 • Leer hoe je de baas kunt zijn over je interne emotionele toestand in plaats van erdoor beheerst te worden
 • Leer hoe je een persoonlijke trigger of stimulus kunt instellen die je in een bepaalde richting kan sturen
 • Ontdek hoe je jezelf kunt bevrijden van een ongewenste interne reactie op een (vroegere of huidige) externe trigger, zoals bijvoorbeeld iemands stem
 • Ontdek hoe je je sterke persoonlijke hulpbronnen kunt koppelen aan je vermogen er toegang toe te krijgen wanneer je maar wilt
 • Leer hoe je voorgoed kunt afrekenen met uitstelgedrag

NLP Practitioner-strategieën:

Leer hoe je je mentale opeenvolging van interne processen kunt controleren om specifieke resultaten te creëren.

 • Ontdek de techniek van het bepalen van de volgorde van verschillende interne processen om een bepaald resultaat te creëren en hoe je het resultaat elke keer succesvol kunt maken
 • Bereik concrete en langdurige resultaten met behulp van specifieke strategieën
 • Ontdek en leer gebruik te maken van hoe mensen dingen kopen (de beslissingsstrategie) door enkel te kijken naar hun oogbewegingen
 • Leer hoe je kunt verkopen op basis van de strategie van je klant (in plaats van jouw strategie) voor een succesvollere uitkomst
 • Ontdek hoe je liefdes- en aantrekkingsstrategieën kunt achterhalen

Delen – innerlijke conflicten stoppen

 • Leer hoe je verder kunt komen dan: “Ik wil dit MAAR ik ben niet zeker”, “Ik kan niet kiezen tussen deze twee dingen…”
 • Leer hoe je al je innerlijke “delen” met elkaar kunt overeenstemmen

Waar kan ik het toepassen...?

Wanneer je de opleiding NLP Practitioner bij CoLife Coaching volgt ben je in staat om NLP toe te passen in:

 

 • Mindset (Succes) coaching
 • Alle vormen van zakelijke coaching, inclusief verkoop en communicatie
 • Coaching bij leren en onderwijs
 • Coaching bij persoonlijke ontwikkeling
 • Coaching bij gezondheid
 • Therapie- en relatiecoaching
transparent1

Extra's bij CoLife Coaching School!

Daarnaast biedt CoLife Coaching School een extra aan! Namelijk hoe jij je nieuwe tools en vaardigheden als NLP Practitioner succesvol kan inzetten binnen je eigen business! 

Je leert hoe je:

 • Makkelijk je omzet kunt verdubbelen!
 • Je prijzen kunt bepalen!
 • De marketing kunt doen!
 • Zo snel en zo effectief mogelijk jouw klanten écht kunt gaan helpen!

Boek hier je 1:1 advies gesprek...

Wil je graag weten of deze opleiding(en) bij je past en hoe jij aan de slag kunt als Hypnotherapeut of NLP Practitioner? Dat kan! Boek dan hier je gratis advies gesprek:

Liever de info eerst per mail...

Op de hoogte gehouden worden?

Wil je op de hoogte blijven van de opleidingsdagen en meer informatie? Laat dan hier je gegevens achter en dan wordt je per mail op de hoogte gehouden! 

Laat hier je gegevens achter...

  0031620782760

  Copyright © 2022 CoLife Coaching School. Alle Rechten Voorbehouden.