Online Ondernemen Voor Coaches & Therapeuten​

Creëer een doorlopende stroom van cliënten ...

Je bent begonnen als coach/therapeut, je wil graag iets bijdrage in het leven van anderen. Dus je hebt de stap gezet, maar dan… 

Help! Waar vind ik cliënten? En hoe zorg ik ervoor dat ik een continue stroom van cliënten kan creëren? 

Geen zorgen, ik ga je helpen!

Ik heb dit, toen ik begon met coachen, zelf helemaal uitgezocht en heel eerlijk als mensen-mens waren al die systemen uitzoeken niet super tof en resulteerde dit regelmatig in hoofdpijn.

Dus ik heb bedacht om alles wat ik heb uitgezocht stap voor stap uit te werken in een Online Cursus, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe je ervoor zorgt dat je makkelijk cliënten aantrekt, vervolgens een fijne klantreis creëert doormiddel van e-mail marketing en systemen om uiteindelijk ervoor te zorgen dat je je aanbod makkelijk verkoopt en een doorlopende cliëntenstroom creëert. 

Laat de systemen voor je werken zodat je meer tijd overhoudt! 
(de systemen die ik adviseer in de cursus kun je gratis gebruiken). 

 

 

"Deze cursus is waardevol wanneer jij je bedrijf wil laten groeien en een stromend verdienmodel wil creëren, zonder dat het jouw meer tijd kost..."

In de cursus leer je...

Makkelijk nieuwe cliënten creëren..

Door gebruik te maken van slimme marketing technieken op een makkelijke manier uitgelegd! 

Waardevolle e-mails schrijven

Je leert hoe je de juiste e-mailtjes kunt schrijven zodat je echt waarde levert aan je potentiële client en niet hun tijd verdoet. Hiermee creëer je meer vertrouwen en een Expert-Status!

Bedrijfsfases

De fases in je bedrijf en welk stap jij op dat moment het beste kunt zetten om ervoor te zorgen dat je een doorlopende stroom aan cliënten creëert. 

Vertrouwen creëren

Doormiddel van een strategie leer je vertrouwen creëren bij nieuwe potentiële cliënten, waardoor je aanbod makkelijker gekocht wordt. 

Slimme producten/diensten creëren..

Die ervoor zorgen dat je je aanbod makkelijker kunt verkopen en meer mensen kunt helpen. Hoe jij jouw diensten en producten op elkaar laat opvolgen is een hele belangrijke factor voor succes in je onderneming!

Een strategisch systeem

Die zorgt voor structuur in je bedrijf zodat jij continu cliënten creëert zonder dat jij hier direct meer voor hoeft te werken. Dat betekent meer tijd over voor dingen die je leuk vindt!

Wil jij jouw bedrijf slim laten groeien?

Makkelijk aantrekken van nieuwe cliënten door een slimme strategie...

Geschikt als je starter bent en wanneer je je bedrijf wil laten groeien...

In de cursus leer je stap voor stap wat jij nodig hebt om ervoor te zorgen dat je een doorlopende stroom aan cliënten kunt creëren. Je leert hoe je een fijne klantreis neerzet en hierdoor makkelijk je dienst of product verkoopt!

Leer hoe je systemen slim kunt inzetten zodat deze voor je werken!

Dit betekent voor dat jij kunt doen wat je het liefst doet terwijl de systemen achter de schermen het werk voor je doen...

Praktisch...

Start

Na de cursus krijg je meteen toegang tot je eigen online omgeving waar je de cursus in je eigen tempo kunt volgen. 

Toegang

Online Cursus Platform

*Je krijgt een eigen login op ons Online Cursus Platform waar je de cursus stap voor stap kunt volgen. Je behoudt 5 jaar toegang tot de cursus.

Prijs

Wanneer jij de cursus nu aanschaft kun je instappen vanaf slechts  297,- euro i.p.v. 497,- euro!

*Deze prijzen zijn ex btw.

FAQ

Normaal 497,- euro ex de btw, alleen nu is er een actie voor de vroege instappers! Dit betekent dat je toegang krijgt tot de volledige cursus voor een behoorlijke korting. 

Je kunt nu instappen van af 297,- euro ex btw. Het is mogelijk om in termijnen te betalen. 

Je houdt 5 jaar toegang tot de cursus.

Het is een Online Video cursus die je stap voor stap kunt volgen. Als er downloads nodig zijn (bv pdf’s e.d.) dan zullen die erbij staan om het je makkelijker te maken. 

In 3 tot 4,5 uur zou je het hele materiaal bekeken kunnen hebben. Dus je kunt snel je nieuwe kennis toepassen in je bedrijf!

Mail naar info@colifecoaching.com