Hoger bewust ondernemen

Shine van Binnenuit! ⚜️ Omarm je innerlijke kracht, wijsheid en grenzeloze potentieel om succesvol te zijn in het bedrijfsleven. ⚜️

In de duizenden stemmen, goed bedoelde adviezen en tips kan het lastig zijn om jouw eigen stem te herkennen. 

Je merkt dat je van alles probeert en niets lijkt te lukken. Je passie en inspiratie, de reden waarom je deze onderneming bent begonnen vervaagd.

In plaats van energie uit je onderneming halen kost het je energie. Je loopt tegen obstakels en uitdagingen aan en vindt het lastig de weg hieruit te vinden. 

Wat als ik je vertel dat er een weg is. En deze weg is dichterbij dan je denkt…

Dit programma roept jou wanneer jij er klaar voor bent...

Een programma voor ondernemers die willen ondernemen met kracht en stappen durven zetten vanuit hun innerlijke wijsheid.

"Het vinden van je eigen innerlijke stem maakt dat je grenzeloos kunt ondernemen. Alles is mogelijk..."

Je bent begonnen met ondernemen om een reden, het is tijd om dit te manifesteren

ontdek...

Wat je tegenhoud en hoe je dit kunt omvormen tot meer bewustwording en innerlijke kracht. Vind je unieke stem, de wijsheid van binnen.

Start...

Met creëren en leven vanuit je hoogste potentieel. Zeg gedag tegen angst, stress en drama. Start met het ZIJN waarvoor je hier kwam.

Ontwikkel een hogere bewustwording en leer ondernemen vanuit jouw hoogste energie...

Wanneer je start met Hoger Bewust Ondernemen ontdek je 5 sessies waarin we een duik nemen in jouw 3 niveaus van bewustzijn (het bewuste, onderbewuste en je hogere zelf)

We gaan werken met je Archetypes en je leert op deze manier hoe je je bewustzijn kunt verhogen en volledig in alignment met jouw innerlijke stem de onderneming kunt creëren waar jouw hart sneller van gaat kloppen! 

Dit is niet voor iedereen. Alleen wanneer jij je sterk aangetrokken voelt tot dit programma dan ben je klaar om deze stap te zetten. 

Je resultaat na 5 weken:

Ik ben er klaar voor!

Praktisch

De sessies bestaan uit 5 sessies van ongeveer 60 tot 90 minuten. Hierin leer je hoe je je bewustwording kunt verhogen en patronen zelf kunt transformeren.

Tevens zullen we tijdens de sessies journeys gebruiken om je bewust te worden van je Archetypes en je hoogste potentieel. 

Alle sessies worden voor jou beschikbaar gesteld in een online cursus omgeving. Je hebt levenslang toegang tot de sessies. 

Dus als je kunt de sessies bekijken wanneer het jou uitkomt. 

Op dit moment is dit programma niet beschikbaar. Schrijf je in op de wachtlijst en je hoort als eerste wanneer het programma beschikbaar komt! 

Schrijf je in voor de wachtlijst

Vul je gegevens in en zodra dit programma beschikbaar is ontvang jij als eerste een mail. ⚜️

    We respecteren je privacy en je kunt je altijd uitschrijven wanneer je dat wenst.