Masterclass | NLP

Gefeliciteerd. 🥳 Je aanmelding is gelukt!

Email

Binnen enkele minuten ontvang je een email met de gegevens voor je deelname aan de Masterclass.

Vragen

Voor vragen stuur een bericht naar info@colifecoaching.nl

Sla onderstaande gegevens op in je agenda!

Tijden:

▫️ Deel 1: 10 september 19:30u t/m 20:30u
▫️ Deel 2: 11 september 19:30u t/m 20:30u
▫️ Deel 3: 12 september 19:30u t/m 20:30u

📌 Iedere Masterclass duurt ongeveer een uur en kan mogelijk iets uitlopen. 

Locatie:

▫️ Online via Zoom. Dus gewoon vanuit je woonkamer!
▫️ Je komt in een Facebook groep en houdt 2 maanden toegang tot de replays van de LIVE sessies. Bekijk je mailbox voor de toegangslink. 🔗

Jouw trainers tijdens de Masterclass:

Emmanuelle...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden in een persoon. Wanneer iemand ‘vastloopt’ ben ik ervan overtuigt dat de persoon op dat moment niet kan zien waar zijn/haar mogelijkheden liggen. Jij als coach/therapeut kunt de cliënt leren en laten zien welke mogelijkheden de cliënt nog meer heeft. Zo vergroot je de kracht in de cliënt. Wat in mijn ogen het mooiste is wat je kunt doen voor iemand anders… Mijn naam is Manuela, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy®, NLP Coaching en Hypnotherapie.

Kyle...

Goed dat je er bent! Mijn naam is Kyle, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy® en Hypnose. Het is mijn missie om iedereen die meer uit het leven wil halen, zowel persoonlijk als professioneel, de tools en inzichten te geven om zichzelf verder te ontwikkelen.

De beste manier die ik ken om je leven in positieve zin te veranderen – voor altijd – is door je de kennis en skills te leren waarmee je jezelf steeds opnieuw naar het volgende niveau kunt tillen!