4 Daagse Online Opleiding Hypnotherapeut

Deze versnelde 4 daagse opleiding is perfect voor iedereen die hypnotherapie wil leren met de meeste praktijkervaring...

…Hypnose is wetenschappelijk bewezen effectief in het creëren van verandering op onderbewust niveau. Deze versnelde 4 daagse opleiding in hypnose is perfect voor iedereen die hypnotherapie wil leren met de meeste praktijkervaring.

🔍 Onze internationaal geaccrediteerde certificering is jouw sleutel tot een bloeiende carrière als Hypnotherapeut. Leer de kunst van hypnose en ontdek hoe je de onbewuste mind kunt beïnvloeden om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

“Geschikt wanneer je al coach/therapeut bent -of- coach/therapeut wil worden!”

🌟 Met de vaardigheden die je tijdens deze interessante opleiding zult opdoen, kun je anderen helpen om angsten te overwinnen, gewoontes te doorbreken en diep gewortelde overtuigingen te transformeren.

⏰ Grijp deze kans en maak een verschil in de wereld! Meld je vandaag nog aan voor onze 4-daagse opleiding tot Hypnotherapeut en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van de menselijke mind.

🎓 Als je je Hypnotherapeut Certificaat wilt ontvangen, hoef je alleen maar deel te nemen aan de 4 daagse opleiding en daarna thuis een open-boek toets te maken en deze binnen 2 maanden na afronding van je hypnose opleiding (4 dagen) in te sturen.

Klik hier en word een Hypnotherapeut met een internationaal geaccrediteerd certificaat!

Waarom kiezen voor CoLife Coaching School?

Praktijkgericht leren

Onze opleiding biedt een perfecte balans tussen theoretische kennis en praktische vaardigheden. Je zult direct aan de slag gaan en waardevolle ervaring opdoen.

Internationaal geaccrediteerd

Onze opleiding biedt een internationaal geaccrediteerd certificaat, dat wereldwijd erkend wordt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

1 jaar gratis support

Sluit je aan bij een levendige en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde studenten en professionals. CoLife Coaching School biedt 1 jaar gratis support na het behalen van je certificaat!

Ervaren docenten

Onze ervaren docenten zijn masters in hun vakgebied en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van anderen naar positieve veranderingen. Je zult leren van de besten in het werkveld.

Carrière -mogelijkheden

Als Hypnotherapeut heb je een wereld aan mogelijkheden. Je kunt je eigen praktijk opzetten, werken in samenwerking met andere professionals of zelfs workshops en trainingen geven.

Online Opleiding

Deze opleiding is online, je kunt deze gewoon vanuit thuis volgen. Ideaal, want je leert zowel online als face-to-face hypnotherapie toepassen!

CoLife Coaching School

Transformeer levens, word Hypnotherapeut!

Tijdens de training leer je effectieve Hypnose technieken voor o.a.:

Praktisch...

De opleiding is 4 dagen van 10:00u tot 17:00u. We hebben een langere lunchpauze en ieder uur even een korte break.

Op de laatste dag (donderdag) zijn we eerder klaar zodat je je open boektoets kunt maken. Hier krijg je 2 maanden de tijd voor. Je zou het af kunnen hebben binnen 3 uur.

Hoe worden de lessen vormgegeven?

Je leert vanaf het begin meteen de theorie in de praktijk toepassen. Studenten ervaren dit als prettig en voelen zich na de opleiding zelfverzekerd om een goede hypnotherapie sessie te verzorgen. 

Ook bespreken gesprekstechnieken die kun kunt gebruik om het beste resultaat te behalen tijdens de Hypnotherapie sessie.

Daarnaast leer je alles over suggestibiliteitstesten, hoe je deze moet uitvoeren en waarom ze zo belangrijk zijn. We behandelen we verschillende manieren van inducties en verdiepingstechnieken.

Je ontvangt specifieke hypnose scripts die je kunt gebruiken. Deze scripts zijn 0.a. voor afslanken, stoppen met roken, pijnbestrijding, rouwverwerking, manifesteren en prestaties verbeteren!

Je leert hoe je Hypnose Online kunt toepassen. Zo kun jij als Hypnotherapeut volledig onafhankelijk online werken.

Je wordt begeleid door ervaren Master Hypnotherapeut(en) en wereldwijd erkend gecertificeerde trainers. 

Klik hier en maak een verschil! We kijken ernaar uit om jouw reis tot Hypnotherapeut te ondersteunen!

Praktisch...

Datum

Maandag 8 t/m donderdag 11 april 2024 = nog enkele plekken

Maandag 24 t/m donderdag 27 juni 2024 = nog enkele plekken

Maandag 30 september t/m donderdag 3 oktober 2024 = nog voldoende plekken

Maandag 9 t/m donderdag 12 december 2024 = nog voldoende plekken

Locatie

Online

*Tijden (ongeveer) van 10:00 tot 17:00u. Er zijn pauzes inbegrepen.

Prijs

€799,-
Of je maakt gebruik van de vroegboek korting en dan is de prijs €499,- 

📌 Onze opleidingen zijn vrijgesteld van btw omdat deze opleiding is goedgekeurd door:
Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

*Betaling in termijnen is mogelijk.

Inschrijven?

Inschrijven via de mail: school@colifecoaching.nl

Of telefonisch via 0620782760

Ontmoet de Trainers

Manuela...

Ik geloof in de oneindige mogelijkheden in een persoon. Wanneer iemand ‘vastloopt’ ben ik ervan overtuigt dat de persoon op dat moment niet kan zien waar zijn/haar mogelijkheden liggen. Jij als coach kunt de cliënt leren en laten zien welke mogelijkheden de cliënt nog meer heeft. Zo vergroot je de kracht in de cliënt. Wat in mijn ogen het mooiste is wat je kunt doen voor iemand anders… Jij bent dan ontzettend waardevol als coach met een ongelofelijke impact!

Dit is wat ik je wil leren als trainer. Ik heb me gespecialiseerd in meerdere gebieden van het leven en de persoon. Van voedingscoach, fitnesstrainer, maatschappelijk werker tot Hypnotherapeut, Mindset Expert en Internationaal Erkend Trainer in NLP en Hypnose.

Kyle...

Goed dat je er bent! Mijn naam is Kyle, en ik ben internationaal erkend Trainer in NLP, Time Line Therapy® en Hypnose. Het is mijn missie om iedereen die meer uit het leven wil halen, zowel persoonlijk als professioneel, de tools en inzichten te geven om zichzelf verder te ontwikkelen.

De beste manier die ik ken om je leven in positieve zin te veranderen – voor altijd – is door je de kennis en skills te leren waarmee je jezelf steeds opnieuw naar het volgende niveau kunt tillen!

Wil je graag meteen inschrijven?

Internationaal erkend certificaat!

🌍 Internationaal geaccrediteerd: Ons certificaat wordt erkend en gewaardeerd over de hele wereld, waardoor je jouw vaardigheden kunt toepassen waar je maar wilt. Het opent deuren naar grenzeloze mogelijkheden en versterkt je geloofwaardigheid als professional.

CoLife Coaching School biedt opleidingen aan geaccrediteerd door The American Board of Hypnotherapy (ABH). ABH is een wereldwijde organisatie voor Hypnose en Hypnotherapie.

Deze accreditatie betekent dat je bent verzekerd van een hoge standaard van onze Hypnotherapie Opleidingen. Na succescol afronden van de opleiding(en) ontvang jij een nationaal en internationaal erkend certificaat.

Erkend door: Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

Only action leads to results! You can do this!

Andere opleidingen?